Welcome! Log In Create A New Profile
Show your ad here! Mail admin@walletfriendlywatchforum.com for rates
Show your ad here! Mail admin@walletfriendlywatchforum.com for rates


Advanced
puma suede sneakers
August 12, 2019 10:31PM
ÿþOnsdag, 15. maj 2019 18:30:39 0000 /? P = 850900 Fortsætter puma sikkerhedssko deres langvarige partnerskab inviterer Diamond Supply Co. og Puma solen til SS19, og skaber en lys kollektion under monikeren af "California Dreaming." æstetik, så finindstillet af grundlægger Nick Diamond, den indgående kollektion doner underskriften Tiffany Blue-toner bruger så fremtrædende i kreativets hovedline, med tøjkapsel med.

ALIF-blokering af branding på hælbenene i rødt, og en guldfolie "NEW YORK NEW YORK" ramte på hver af deres tunger. Ligesom ALIFE har Puma dybe rødder inden for Big Apple, især hvad angår Clyde, da New York Knicks store Walt Frazier blev verdens første underskrift basketballatlet efter anmodning om et skræddersyet par af Puma Suede med en bredere egnet til at hjælpe sin spillestil på banen. Begge par af ALIFE x Puma Clyde vil udelukkende være tilgængelige på ALIFE og deres online puma court star butik den 18. oktober, mens globale detailhandlere begynder at losse deres lager den næste uge den 26..

Puma Basketball er officielt tilbage. Efter at have genereret en betydelig mængde brummer ved at meddele, at de ville relancere den lang sovende linje og underskrive lovende rookies DeAndre Ayton, puma king Marvin Bagley III (der modtog den største rookie-sneakeraftale siden Kevin Durant), Michael Porter Jr og Zhaire Smith til flerårig påtegning omhandler det tyske brand har afsløret deres første nye silhuet, der sigter mod at smelte gade-klar stil med avanceret ydelsesteknologi: Clyde Court Disrupt. Tegning af designinspiration fra den klassiske Puma Clyde, den nye performance silhuet har en konstrueret strikket overdel der tilbyder støtte og fleksibilitet, med en plastisk hælbænk, der tjener som et stabilitetshjælpemiddel.

PUMA er klar til at gå ind i basketkategorien igen, og de gør det ved at hædre sin første nogensinde puma suede sneakers underskrevne atlet i sporten - Walt Clyde Frazier. Tilbage i 1973 gik det tyske sportsbeklædningsfirma sammen med New York Knicks-stjernen for at frigive Puma Clyde, en ikonisk og ærbødig silhuet, der har været en grundpille i sport og gadekultur i næsten fem årtier. Til fejring af deres tilbagevenden til bøjler vil de præsentere Walt for en levetidskontrakt, mens de frigiver et superbegrænset løb på 73 par Clydes udelukkende på Puma Hoops HQ ved 162 Flatbush i Brooklyn. Rummet er åbent fra 11:00 til 19:00 i dag, så kør derude for at se, hvad Puma har oprettet til deres storslåede tilbagevenden til basketball.

Thu, 15 Mar 2018 14:45:07 0000 /? P = 760932 Rihannas succesrige partnerskab med det europæiske brand Puma fortsætter med denne forfriskende Spring 2018-kollektion af fodtøj. Tilbage efter populær efterspørgsel er Puma Creeper, der har mærket's klassiske  ruskind overdel med en forhøjet Creeper-sål. To sportslige muligheder er tilgængelige nu - Puma sort / grøn gekko og den blændende blå / grøn gekko.

Rihannas succesrige partnerskab med det europæiske brand Puma fortsætter med denne forfriskende foråret puma bmw sko 2018-kollektion af fodtøj. Tilbage efter populær efterspørgsel er Puma Creeper, der har mærket's klassiske "ruskind" overdel med en forhøjet Creeper såle. To sportslige muligheder er tilgængelige nu - Puma sort / grøn gecko og den blændende blå / grøn gecko, hvor sidstnævnte har en isafdækket sål, der refererer til det vandlevende tema i denne mikrokapsel. Derudover har Rihanna og Puma skabt en Scuba Boot, selvom premium-design og ruskindsmaterialer ikke antyder, at du faktisk skal nedsænke dig selv i farvande. Se nedenfor for en komplet liste over, hvor man kan købe Fenty PUMA af Rihanna Cleated Creeper Surf såvel som støvlerne.
Subject Author Views Posted
puma suede sneakers Jpeg Attachments Linda Toynbee 19 August 12, 2019 10:31PMSorry, you do not have permission to post/reply in this forum.
  Our thanks to our WF-WF Sponsors!
Show your ad here! Mail admin@walletfriendlywatchforum.com for rates